23.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Искам да забравя целия този Ад

анорексия


Имах една съсипваща връзка, с човек, от когото бях станала емоционално зависима.
Трендафилка

Позволих си да бъда слаба и да не обръщам внимание на себе си и да мисля само за него и за това да съм с него. А съм била сляпа и заблудена. Не съм виждала как този човек ме манипулира и върши безобразия зад гърба ми. Най-голямото безобразие беше да ми изневерява, но като се замисля това ми нанесе най-малко емоционални и материални вреди.

Искам да вметна в началото, че аз материално съм добре. Никога не съм била и няма да бъда материално зависима от мъж. Но този индивид и с това успя да ме обърка. Постоянно хленчеше колко зле бил, как не му плащали заплатата, все неговата заплата бавеха, все него го били излъгали в магазина и разни такива. Два пъти дори го бяха ограбили. Всичко е било лъжа. И за това ме е използвал.

Добре че беше Магда да ми отвори очите. Тя ми направи пентакъл, талисман, който да държи този мъж далеч от мен, защото след като разбрах аз от нейното гадание какви ги е вършил и след като се срещнах с хората и най-вече с негови колеги и с жените, с които ми е изневерявал, всичко лъсна и станаха ясни неговите машинации и лъжи.

Лошото е, че аз обичах този човек, но с помощта на Магда успях да затворя тази страница, колко и тежко да ми беше.

Трендафилка Попова от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.