07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Сега сме просто добри познати

Границите вече не ни разделят с любимия ми

Границите вече не ни разделят с любимия ми


Привет на всички! Казвам се Кристина и съм на 25, искам да сърдечно да благодаря на Магда за помощта, която ми оказа.
кристина

Всички знаем колко важни са приятелите за нашето развитие, но понякога могат да бъдат и много вредни. От дете бях приятелка с Мария, разделяхме всичко, като сестри, грижехме се една за друга, помагахме си. Имах я за семейство и я обичах повече от всичко. Тя бе единствения човек, който смееше да ми каже истината в очите и и вярвах безрезервно и не очаквах да ме разочарова. Допитвах се за всичко до нея и изпълнявах сляпо всяка нейна заръка. Но след време започнах да осъзнавам, че съветите и по-скоро ми вредят отколкото да ми помагат. Изгубих възможността за повишение, разделих се с приятеля си и още куп главоболия за които не подозирах, че тя е виновна. Приемах казаното от нея за чиста монета и това бе най-голямата ми грешка, гледах я как постига успехите си и се радвах за нея, а всичко е било за моя сметка. Реших, че някой ми е направил магия или, че съм урочасана и започна да търся компетентен човек, който щеше да ми помогне да изляза от тази безизходица.

Една от колежка ми препоръча гадателката Магда и реших да се посъветвам с нея. След като и споделих проблемите си, тя ми каза как да постъпя и ме предупреди да стоя на разстояние от Мария. Беше ми трудно в началото, все пак бяхме близки, но реших да си направя експеримента. И ето, че Магда се оказа права, следвах наставленията и стриктно и пожънах така чакания успех. Сега с Мария сме просто познати и съм доволна, че благодарение на гадателката Магда, бързо излязох от тази заблуда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.