17.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не забравям нито за миг съвета на Магда


Лошите хора са навсякъде. Около мен винаги е имало зложелатели, които са се мъчили по всякакъв начин да ми навредят, но аз не съм им обръщала внимание никога. Докато една жена не предизвика търпението и толеранса ми.
вяраОт 8 години работя на едно и също място. Много колеги дойдоха и си отидоха, защото не можаха да издържат на ритъма. С повечето съм се разбирала добре, но е имало и такива, които от злоба и инат не знаят какво да правят и най-лесното, което измислят е да ми навредят. не знам защо са разсъждавали по този елементарен начин. Разбирам, че работа няма и всеки гледа да си я запази, но по нечестен начин нищо не става.

Последната колежка, която имах, ми беше направила магия. В това съм абсолютно убедена, а и Магда ми каза, след като аз вече знаех. тези неща просто есе усещаш. не може да ги елиминираш. Най-тъпото е, че беше решила, че имам връзка с един от колегите. тя си го беше харесала още като дойде, а ние с него сме от старите работници тук и си имаме приказката. Както и да е, тази жена реши да действа по непристоен начин и си получи заслуженото. Магда ми каза никога да не отвръщам с лошо на лошото, да правя добро и то ще се върне тройно. Колежката ми не пострада от мен, а от собствената си лошотия.

Вяра от Карлово

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.