08.02.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не искам нищо в живота си, освен здраве


Има неща в живота, които не могат да се купят с пари и здравето е едно от тях.
наталия
Преди няколко месеца почувствах страшна умора и така беше около месец. Нищо не ми помагаше, нищо не можа да изчисти това усещане в мен. Бях като претрепана. Не знаех какво ми е, а лекарите ми казваха все различни неща. Накрая си внуших, че е тумор. Какви ли не неща ми минаха на ум. Затова реших да пиша на Магда, след като много други гадателки ми казаха, че съм имала магия. Мина малко време, докато получа отговор, но това беше най-честния отговор, който съм получавала някъде. Всъщност честен не е точната дума. Отговорът беше наистина точен. Магда ми каза да отида на лекар, който ще прегледа щитовидната ми жлеза. Оказа се, че точно там е била причината за моята умора.

Магда беше много точна и в другите неща, които ми каза. Осъзнах, че докато си губя времето с разни не толкова важни неща, здравето ми закъсва и аз нямах време да отлагам повече. Взех се в ръце и започнах да се грижа за онова, което се случва със здравето ми.

Сега вече знам, че има по-важни неща в живота, както и че трябва да инвестирам времето си в онова, което е важно за мен, а не само за хората около мен. Защото ако съм болна няма да мога да бъда с онези, които обичам и за които ме е грижа. Магда ми помогна да проумея някои наистина важни истини за живота.

Наталия Иванова от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.