Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Мъжът ми се самоуби и оттогава животът ми се промени : Магда: ясновидство, хороскопи
13.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Мъжът ми се самоуби и оттогава животът ми се промени


Това се случи отдавна, преди 22 години, но оттогава нищо не е същото.
зоя
Вече имам ново семейство, но той ми беше първия и все още има дни, в които нито мога да го забравя, нито мога да преодолея болката. Исках по някакъв начин всичко това да остане в миналото и да не влия на сегашния ми живот, но явно не ми е било писано. Не и преди да открия тази невероятна жена Магда, която направи всичко по силите си, за да мога да се почувствам пак цяла.

Писах на Магда точно заради този проблем. Аз имах чувството, че мъртвия ми съпруг ме е обсебил. Нищо не ми се струваше интересно, нищо не ме интересуваше през тези дни. Все едно бях друг човек. А нито децата ми, нито сегашния ми съпруг заслужаваха да ме виждат такава.

След като направих консултацията с Магда, се оказа, че аз наистина съм била обсебена. Умен човек съм, не съм някоя която залита по разни езотерични неща, но нали винаги има един момент, в който щеш не щеш се допитваш до рани такива хора като Магда. Истината е, че аз на други врачки не съм ходила, защото изпитвах неудобство. При Магда беше друго, защото можех да си остана скрита, като й пиша и исках да видя какво ще се случи. В крайна сметка с едни ритуали, за които ми писа Магда, успях някак да уравновеся положението и сега от около половин година не съм имала „епизоди“, както ги нарича съпругът ми.

Зоя Стоянова от Ямбол

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.