Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Не гледам с гняв назад : Магда: ясновидство, хороскопи
26.02.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не гледам с гняв назад


Било каквото било, нека Господ да е този, който ще съди хората, които ми причиниха всичко това.
диляна
Донякъде и аз сама съм си виновна, защото не мисля като правя разни неща, но поне с времето се научих да продължавам напред, въпреки всичко. В крайна сметка един живот имам и искам да го изживея, въпреки че напоследък не ми се живее много.

Имах глупостта да изтегля заем за друг човек, който ми беше близък, после се разделихме и накрая вече не можехме да се гледаме и понасяме. В началото той плащаше каквото трябва, но после престана и понеже заема беше на мое име, трябваше аз да поема целия товар. Сигурно има много хора, които са преминали през това, но за мен беше като удар с чук по главата, от който не мога да се оправя все още. Казвам майната му и продължавам, нищо че това беляза целия ми живот.

Простих и продължих, а пентакъла на Магда ще ми напомня, че не бива да се предавам, че ме чака и едно по-добро време, което ще трябва да изживея. Много ми е голяма надеждата, че онова, което Магда каза за бъдещето ми действително ще се случи. И знам, че ще е така, защото нещо, за което дори не бях предполагала, че ще се случи, но ето че стана. Значи, след като това се сбъдна, ще се сбъднат и другите предсказания на Магда.

Магда ми върна най-ценното, което бях изгубила – вярата. Сега имам сили да вървя напред и и аз искам да й благодаря за доброто, което направи за мен и моето семейство.

Диляна Томова, София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.