13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Заминах за чужбина, без дори да съм предполагала, че някога може да се случи


Първото нещо, което ми каза Магда, когато й писах, беше че ще летя със самолет надалече. Аз, естествено, не й повярвах, защото никога преди не бях се качвала на самолет, нито пък имах някакво намерение или планове.
РосицаНа 43 години съм и сега пиша от Америка. Това значи, че думите на Магда са били истина и аз чак сега осъзнах колко права за всичко е била Магда. Тук съм от 8 месеца. Работя, имам си и приятел. Българин е, запознахме се по интернет. Той стана причина да дойда във Върмонт. Направо не съм очаквала, че може да ми се случи нещо такова. Досега целият ми живот е бил труден, само неприятности са ми са случвали и почти нищо хубаво не съм видяла. Лъжи, предателства, несгоди. Обаче идва един момент, в който всичко това свършва и започват хубавите неща. Просто трябва малко или много да вярваш, че картината не е само черна, че има и бели и сиви петна.

Затова искам да благодаря на Магда, за хубавите неща, които ми каза, за гаданието и най-вече за това, че позна за нещо, което не само беше немислимо за мен, но се превърна и в най-хубавото нещо, което съм преживяла досега. Пожелавам й да е жива и здрава и да радва още много хора с добрините, които прави.

Росица

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.