25.09.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Той ме измами и аз го напуснах


Много пъти съм преглъщала изневерите му, но накрая не издържах. Напуснах го, защото ме излъга по най-брутален начин. И не става дума за друга жена.
ВескаНие с него живеехме 4 години заедно. Преглъщала съм всичките му изневери. То и аз не бях кой знае колко примерна, ама нали хората са казали – каквото повикало, такова се обадило. Знам, че мъжете имат някакви нужди и гледат да си ги задоволят, но има неща, които не могат да се простят. Три месеца ме е лъгал най-нагло, че е без работа и си стоеше у дома, а аз го издържах, а той, докато аз съм била на работа все пак е работел по малко и си е криел парите, а моите пари е ходил да играе комар. Работата му е такава, че не мога да го хвана кога работи и кога не. Монтьор е, преди беше в един сервиз, но сервиза го затвориха, аз това със сигурност го знам. През това време той си е поправял разни коли на частно, взимал си е паричките, а аз изнемогвах. Това вече не мога да преглътна и го разкарах.

Не ми липсва ни най-малко. След онова, което ми каза в гаданието си Магда, аз съм повече от спокойна за бъдещето си. Защото й вярвам. Без да знае, тя позна, че бившия ми е комарджия.

Веска от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.