Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Сдобрих се със сестра ми, благодарение на Магда : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Сдобрих се със сестра ми, благодарение на Магда


Дълги години имахме недоразумения с моята сестра, заради една глупост, която аз направих.
РалицаПреди няколко години аз казах нещо, за което и до ден днешен много съжалявам. Обидих моя зет, тогава гадже на сестра ми. Казах му много лоши неща. После се извиних, но не бях разбрана. Това много влоши взаимоотношенията със сестра ми. Аз се опитах да й обясня, че ми е било повлияно, че не съм искала да се получи така, но тя беше права. Обвиненията бяха доста тежки, че и недоказани при това. Всъщност, племенникът ми е вече на 3 годинки, та значи някъде около 3-4 години не сме имали нормални взаимоотношения с тях.

Иначе аз много я обичам. После разбрах грешката си и няколко пъти съм се пробвала да намеря път обратно, но не ми се получи. Поисках съвет от Магда дали ще може някога да се разбираме с нея така, както сме се разбирали преди. Аз наистина не знаех какво да направя, а и малко се уморих от това противопоставяне. Родителите ми също ме обвиняваха.

Съветът на Магда беше съвсем обикновен на пръв поглед, но аз не се бях сетила за това. Става въпрос да събера всички близки хора на едно място и да поискам извинение от сестра ми. Повод за това беше миналия осми март. Макар и във влошени взаимоотношения ние се събирахме за празници и на мен ми е било винаги много тегаво. Тогава просто преглътнах всичко и казах каквото имаше за казване. Няколко дни след това се видяхме само двете с нея и се доизяснихме. Сега всичко между нас е наред.

Ралица Лалова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.