07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Уж имах всичко, а нещо ми липсваше


На 50 години се оказах сама, въпреки, че имам деца и внуци.
МарийкаЕдната ми дъщеря отдавна е в чужбина, а другата замина за София, уж за малко, а остана там и мъж си намери, сега и детенце имат. Много време мина, все се надявах да се върнат, но явно така е по-добре. Аз съм разведена от много време и вече съм се отказала да си търся някой, който да ми е другар за дните, които ми остават. Много разочарования преживях, затова се отказах. На Магда не съм писала за любов, проблемът ми беше съвсем друг.

С моя брат имаме земи в едно село, наследствени. Уж всичко беше озаконено и решено, но в един момент той реши да заведе дело за една нива, останала от баща ни. Всичко това го правеше под давлението на жена си, една много нахална жена, която иска всичко да има постоянно за още ламти. Аз на брат ми не се сърдя, той е добър човек, но тя много го манипулира. И се започна едно ходене по мъките, по съдилища, едни дела, едни чудесии. Писах на Магда да знам какво ме очаква, как ще завърши всичко и същевременно й поисках съвет какво да правя, защото много объркана се чувствах и исках всичко това да свърши.

Съветът на Магда беше да оставя всичко на брат ми и да не се занимавам с дела и прочие такива неща. Тази жена, снаха ми, вече ми е била направила магия да остана сама, не исках повече да я предизвиквам. И най-интересното е, че като се отказах от всичко, изведнъж като че ли ми стана по-спокойно на душата. Магда каза, че ще развали магията и да съм спокойна, че скоро ще се яви човек и за мен. Аз не бързам, по-важното е, че вече ми е спокойно на сърцето.

Марийка Томова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.