Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
С детето вече ми е по-спокойно : Магда: ясновидство, хороскопи
09.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

С детето вече ми е по-спокойно


Аз работех дълго време в Гърция. Омъжих се за един грък и сега имаме семейство с него и едно малко момченце, бебенце.
ИванкаОбаче в България аз веднъж вече бях с един мъжи имам момиченце, което живееше при баща си, докато бях в Гърция да работя. Тя е идвала при мен, даже повече време тук е прекарвала, отколкото с баща си, но и при него е живяла. Искам да кажа, че ние нямаме брак с този човек, никога не сме имали, обаче той си припозна детето и има всички права, нали като баща.

Обаче като разбра, че ще се женя за гръка и започна да ми прави проблеми. Преди пускаше детето тук, в Гърция, после почна да прави проблеми и аз заведох дело. Заради това дело писах на Магда, да я питам на кой ще даде детето в съда, като сме, каква ще е присъдата. Магда ми вика не се притеснявай, при теб ще е детето, обаче аз аз така се успокоих и накрая на делото съдът каза – ти имаш вече друго семейство и дете, дъщеря ти остава при баща си. И аз като се ядосах, и като седнах и като написах едно писмо на Магда, задето така ми каза, и бях много груба.

Обаче се минаха няколко месеца и бащата на дъщеря ми ми я даде сам, подписахме документи, каквото трябва и сега тя си е пак при мен след две години ходене по съдилища и какво ли още не. Така че Магда излезе права. При мен си е детето и съм много щастлива затова.

Иванка Полиглосолу

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.