13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Вече няма страхове, които могат да ме спрат


Имах страхотен проблем с една моя фобия, страх от смъртта, който ме преследваше след като преди време боледувах сериозно.
ФанкаНе знам какво ми стана, но преживях три ужасни месеца скована от страх да не умра. Само гробища и погребения ми се привиждаха. Внуших си, че ми остава още малко живот и се отказах от всичко, което правех преди. даже и неплатена отпуска си взех. Пак добре, че не напуснах работа, както мислех да направя. Явно някакъв здрав разум ми е бил останал още.

Като мина това, реших, че имам магия и тези мисли, както и болестта ми се дължат именно на това. Сега не знам как съм ги мислила всичките тези неща тогава, но Магда много ми помогна да си променя мисленето. Оказа се, че магия наистина има и тя е била точно такава, каквато да ме убие. Направена ми е от моята зълва, която е много лош и завистлив човек.

Магда неутрализира магията. Писа ми за един ритуал, който да направя. Аз го направих, тя май също е въздействала по някакъв начин. Пречистих се, пречистих и къщата, направих и Киприянови молитви, както ми каза Магда и сега всичко е наред. Не се чувствам зле като преди, по-спокойно ми е, по-добре дишам и не сънувам кошмари.

Благодаря на Магда за всичката помощ и разбиране.

Фанка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.