Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Разделих се с него и си намерих по-добър приятел : Магда: ясновидство, хороскопи
09.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Разделих се с него и си намерих по-добър приятел


Той не ми обръщаше никакво внимание и не беше нежен с мен.
МоникаВ началото всичко беше добре, но в един момент направо се промениха нещата. Започнахме да се виждаме все по-рядко, той стана един мълчалив, умислен, дистанциран. Не знам как да го нарека, но аз нямах вина за това нещо. Заподозрях, че има друга жена и писах на Магда да ми каже какво е положението. От нея разбрах, че ще се разделим, защото било само въпрос на време и че за това няма да е виновна друга жена, а той просто си е такъв темерут.

От Магда разбрах много за моето бъдеще и най-вече узнах отговора на въпроса дали ще имам семейство и дете, че ми е време вече и хич нямам нерви да се занимавам с хора, дето не знаят какво искат. Хубавото е, че всичките ми мечти ще се сбъднат. Даже сега се срещам с един, който няма нищо общо с другите, дето съм била с тях. Знам, че трябва време, но не искам да насилвам нещата. Сега ми е хубаво и спокойно и се опитвам да забравя всичко лошо, през което минах.

Благодаря на Магда за хубавата прогноза, вече спокойно мога да кажа, че всичко от онова, което ми писа, почва малко по-малко да се сбъдва.

Моника

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.