07.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Знам, че любовта не умира с времето


Проблемите нямат край, но когато имаш близък и любим човек до себе си лесно могат да бъдат решени.
МагдаленаМоят съпруг имаше афера, но аз му я простих, защото се оказа, че не всичко е било такова, каквото другите казваха. А тя главно една негова колежка ме нахъсваше. Любовница си имал, изневерявал ми и аз взех, че се вързах.

Писах на Магда да ми каже дали има нещо такова, защото аз винаги съм подозирала, той все пак е хубав мъж и интелигентен при това. Магда ми каза, че през целия ни живот той ми е изневерявал, а жената, с която се е виждал е негова стара любов и само приказки е имало между тях. Така е почнало и свършило всичко с едно „помниш ли“ и това е. Тя ги била видяла да се държат за ръцете, той я бил чакал от работата, тя идвала в работно време да го вижда и такива глупости. Всеки ден ми досаждаше тази жена, докато не видя, че се сринах съвсем и миряса.

Добре че беше Магда, добре че беше смелостта да разговарям с моя мъж и да разбера истината, аккто и някои други неща за моя живот и бъдеще. Как ни подкопават някои хора, енергийни вампири някакви и ние им се връзваме. Не бива така!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.