04.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми помогна да си върна жената

Границите вече не ни разделят с любимия ми

Границите вече не ни разделят с любимия ми


Аз бях много в грешка преди две години, когато се случи всичко това, но благодарение на Магда, която освен мъдра жена е и чудесен човек, всичко се оправи.
НиколаИсторията не е нещо, което ме кара да се гордея и все пак – аз изневерих на жена ми и тя разбра. Казвам го и го признавам, защото това е най-срамното нещо, което съм правил и много съжалявам за случилото се. Изобщо не ме е срам да застана тук със снимката и с името си. Даже го заслужавам. Не знам дали има и други като мен, сигурно има, но аз не искам да се сравнявам с никой. Сам си нося последствията и сам си обирам вината.

Истината за моята изневяра е, че тя беше повече от един флирт и продължи малко по-дълго време, отколкото го бях планувал. Сега съжалявам, че нараних две жени и съм доволен в същото време, че всичко завърши без особени сътресения.

На Магда искам да благодаря и затова, че писа на жена ми едно писмо, в което не знам точно какво е казала, но някак я е накарала да се върне и обърне към мен. Сега сме заедно, тя ми прости, а аз обещах, че никога повече няма да я нараня така. Много е важен в такива моменти човек като Магда, да ти даде кураж, да те посъветва…

Никола от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.