07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Чувствах се обезсилена от хорската лошотия и завист


Всичко ми беше наред и животът ми вървеше нормално, докато изведнъж не започнаха да ми се случват разни лоши неща.
фейсбукИмах котка – отровиха я. Пред врата започнах да намирам какви ли не боклуци и нечистотии. Нямаше спокойствие за мен. Започнах да водя и да взимам детето от училище, нищо че беше голямо вече. Накрая като ме съкратиха от работа и разбрах, че нещо не е както трябва. Не са естествени тези неща, които се случваха. Затова направих консултация с Магда, ако може да ми каже на какво се дължи всичко това.

Както и очаквах, беше ми направена магия. Не знам защо, аз на никой нищо не съм направила, нито съм казала на някой нещо лошо. Чиста човешка завист и то от близък човек, роднина. Просто не очаквах точно тя да направи такова нещо. Но, както са казали хората – приятелите си можеш да избираш, но роднините – не.

След като писах на Магда, трябваше да направя един ритуал. Тя сигурно също е направила нещо, за да неутрализира това нещо, защото ето вече година след тези случки, животът ми тръгна по нормалния начин. Не ги разбирам лошите хора и никога не съм ги разбирала, но всичко си е за тяхна сметка.

Благодаря на Магда за милото и компетентно отношение.

Х.Б.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.