Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
След всяко разочарование следва нова надежда : Магда: ясновидство, хороскопи
02.12.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

След всяко разочарование следва нова надежда


Колкото и да се опитвам да забравя обидата, не мога да простя предателството.
любовСега се опитвам да започна живота си отново така, както го заслужавам, защото аз много прощавах и все гледах да се правя, че не разбирам, вместо да си търся правата. Става въпрос за това, че имах една приятелка, която ми се пишеше много голяма приятелка, а накрая излезе предателка. И моят приятел взе, че ми изневери точно с нея, все едно са се свършили другите жени. Аз не искам нищо повече от истината, а тя ми беше спестена.

Магда ми отвори очите за много неща. Успя да ми каже истини, които са ми били пред очите, но аз кой знае защо не съм ги виждала. Но, животът е странно нещо. Благодарение на нейното участие, в моя живот се появи човек, с когото сега съм много щастлива. Заедно сме вече осем месеца, но за тези осем месеца той нито веднъж не се опита да бъде някой друг, освен себе си.

Сега с него се разбираме чудесно и спазвам стриктно онова, което Магда ми каза. Магда, освен добра гадателка, е и много човечна. С пет изречения успя да ми върне вярата в живота и в хората.

Моника Дочева от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.