18.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не мога да опиша радостта си!


Магда ми помогна да си върна любимия, и то не с някакви заклинания или магии или нещо подобно, а само с прогнози и съвети.
Гергина
Нашите взаимоотношения винаги са били сложни, но накрая аз малко прекалих с ревността и подозренията. Много го ревнувах, признавам си. Направо ми призляваше понякога. Но с течение на времето, особено през периода, в който бяхме разделени, аз се научих да се контролирам. Тогава писах два пъти на гадателката Магда. Такава ми беше ситуацията и имах нужда от някой, който да ми даде някакви прогнози. Аз не исках да се разделяме, въпреки, че идеята за това и инициативата беше моя.

След около половин година се събрахме отново. През това време и двамата си нямахме никой. Аз и не исках никой друг на негово място. Много ми беше тежко.

По-важно е това, което се случи след това, а именно, че отново сме заедно. Магда се оказа много прозорлива и умна жена, с безценни съвети и невероятно чувство за хумор. Успя да ме предразположи, нищо че не се видяхме нито веднъж. Аз й разказах абсолютно всичко, ей така направо си излях душата.

Оказа се, че ние с него сме кармично свързани и ни е писано да сме заедно. Каквото и да се случи, вече знам, че не трябва да се притеснявам за нищо и най-вече да имам глупави подозрения.

С уважение – Гергина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.