07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Моля се любовта да не ме изостави отново


Може да публикувате писмото ми към Магда, само ако остана анонимна.
любов за менЗдравей, Магда! Пиша ти това писмо с огромна благодарност, която искам да изкажа по повод онова, което направи за мен. Искам да знаеш, че вече три месеца след като разбрах от теб какво ще е бъдещето ми, мога спокойно да кажа, че нещата се нареждат така, както ми каза. Имам усещането, че животът ми е тръгнал към по-добра посока. Знам, че има още какво да се искам и че ще трябва да мине още много време, но дори и за тези няколко седмици аз се чувствам много добре.

Повярвах в човека, който мислех, че просто си играе с чувствата ми. Засега не е излъгал доверието ми, но много малко време е минало. Искам да видя какво ще стане и след това. Не смея съвсем да му се доверя, но съм склонна да се доверя на теб, щом казваш, че е добър човек. Искам най-после и аз да изживея онази любов, за която всички говорят и дано да е това човека.

Желая ти Магда да си здрава, да имаш сили и да си все така прозорлива. Аз ще чакам, ще се надявам и ще се моля всичко да върви така добре, както е и сега.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.