Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Магда ме спаси от чуждо присъствие : Магда: ясновидство, хороскопи
13.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ме спаси от чуждо присъствие


Здравейте, казвам се Росица и съм на 45.

Искам да споделя своята история, за някой може да се стори налудничева, но това е един скромен начин да се отблагодаря на гадателката Магда помощта й.
доверие

Преди десет години в къщата ми в Плевен , започнаха да се случват странни неща. Тогава живеех само със съпруга си, а децата бяха в София при сестра ми, защото учеха там. Първоначално всичко започна много неусетно, различни предмети в къщата просто се местеха. Отдавах го на моята отвеяност, но след като и мъжът ми го забеляза, започнах да се замислям.

Тогава се появиха и шумовете, предимно вечер. Все едно някой дращеше по стените, дори веднъж една чаша падна и се счупи. Усещах някакво злокобно присъствие в дома си, опитах няколко метода за прогонване, но без успех. Допитвах се до различни шарлатанки, но само където си дадох парите. Съпругът ми се разболя, тежко… сякаш от нищото и почина година по-късно.

Продадох къщата и се преместих при сестра ми и децата в София. Там всичко продължи… Ужас някакъв! Една от колежките на сестра ми ми каза за Магда. Поне месец работи по моя случай, какво е правила – не знам, но накрая работата и донесе мира, който жадувах толкова много.

Все още ми е тежко да говоря за това , но се покланям пред тази изключителна жена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.