Благодарение на Магда съм майка и съпруга

Пише едно щастливо момиче, вече жена. Казвам се Ася и съм на 26, от 6 години съм заедно с моя приятел, с който сме семейсни от 3 години.
ася
Не искам да се хваля, но той е най хубавото нещо, което ми се е случвало. В работата ми всичко беше наред, дори ме повишиха, всичко вървеше като по мед и масло, нямах никакви проблеми, но както винаги се случва в живота, нещо започна да ми липсва. Някакво присъствие…и тогава осъзнах, че съм готова да си имам дете. Все пак нямаше да съм вечно млада, а и бях в подходяща възраст да стана родител. Споделих и на Цецо, мъжа ми и той също бе готов за тази стъпка. Тогава започнаха опитите. Мислех си наивно, че всичко ще се случи от първия път, но уви.

Минаха месеци, година…а дете нямаше. Обърнахме се към специалисти, но проблем не беше открит, нито в мен, нито в него и ни насърчаваха да продължаваме да опитваме. Заради нервите и тревогата с Цецо започнахме да се караме често, на няколко пъти се изнасях при родителите ми. Докато веднъж пиех кафе с кума ни, той ми сподели идеята да отида при гадателка и ме насочи към Магда. Оказа се, че имам направена магия, която гадателката Магда развали.

С Цецо се събрахме, скандалите спряха, а след две седмици дойдоха и двете чертички.В момента съм в 9 месец и очакваме момченце. Адски съм благодарна на Магда и помощта, която ни оказа!

Няма коментари

Добавете коментар