Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Приятелите са най-добрите предатели! : Магда: ясновидство, хороскопи
12.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Приятелите са най-добрите предатели!


Едно време, като гледах филма „Вчера“, си мислех, че това е само някаква реплика, а то се оказа, че е точно така.

Тогава бях млад и наивен и вярвах на всеки. Но тогава се създадоха и най-добрите приятелства. Годините провериха повечето от тях. Последното се разпадна заради една жена.
милко

С Георги бяхме повече от приятели, защото се намерихме в София и като земляци. Помагали сме си, винаги заедно бяхме. Докато започнах да усещам нещо нередно. Аз имах една приятелка преди година, когато се случи това. Тогава още нямах сериозни намерения, но по-късно направо се отказах като разбрах какво се е случило зад гърба ми. То е ясно – те двамата са се срещали без аз да знам. Разбрах случайно. Това двойно предателство ме съсипа. Всичко ми тръгна наопаки.

Тогава къде на шега, къде от отчаяние реших да пиша на гадателката Магда. За нея знаех от моята сестра, която се беше свързала преди време и всичко, което каза, се оказа истина. Исках от Магда да ми предскаже бъдещето, за да мога да имам някаква представа какво да очаквам от живота.

Естествено, от нея разбрах за предателството и за всичко, което се е случвало зад гърба ми. Не съжалявам, че се разделих с тази жена. Не съжалявам, че останах и с един приятел по-малко. Сега поне съм по-спокоен и си гледам само близките ми да са добре. Изобщо не се раздавам така, както се раздавах преди.

Милко Тотев от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.