08.02.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Тя ми разби сърцето!

анорексия


Като компенсация обаче срещнах друго момиче, което ми помогна да забравя болката.
любовМного ме е яд на самия себе си, защото проявих слабост и допуснах една жена да има власт над чувствата ми. Направо бях като зависим от нея. И въпреки, че тя се държеше лошо с мен накрая, аз пак я обичах и прощавах всичко, което правеше или ми казваше. Знам, че всеки има такива хора в живота си, но на мен ми се отрази всичко много лошо. изпокарах се с приятелите си и с нашите, а те са хора на възраст и не е хубаво да ги тревожа. Самия аз съм вече на почти 40 години и нямам време за игрички. Искам да имам семейство, да живея спокойно, да си възпитавам децата, да се грижа за жена, която ще се грижи за мен. Всичко да е взаимно, а не само единия да дава, а другия нищо да не получава.

Даже преди това не съм мислил нито че ще се занимавам с врачки, нито че ще пиша това писмо. Но тя се беше залепила като пиявица за мен и само тормоз и лошотия видях от нея. Колкото и да я обичах, исках да се разделим и слава Богу, че се случи, защото иначе нямаше да мога да отговарям за последствията.

Магда стана причина да сложа край на всичко това. Тя ми каза много истини и добре че я послушах, защото сега нямаше да мога да се наслаждавам на спокойствието, което изпитвас новата ми любов.

Илко

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.