07.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Заредиха се една след друга неудачи и нещастия


Животът никога не ме е уморявал толкова, колкото през последните няколко години и по-специално последната година.
слънце след буряАз съм на 57 години, вдовица съм, имам двама сина, които не живеят в България. Сама съм, но не съм самотна, защото имам много приятелки, които постоянно ме подкрепят. Помагат във всяко едно отношение, но в един момент просто стана непоносимо.

Разболях се, стоях дълго време по болници, отслабнах доста и започнах да си мисля само лоши неща. Аз съм бивша учителка и през годините съм успяла на много хора да дам успешен старт, но в един момент се отказах. След като минаха трудностите с моето здраве, дойдоха финансовите проблеми. Ремонт, спор с роднини за разни имоти, които аз отдавна смятах за приключени, защото има документи, които казват кое на кой е и как да се случи всичко, но явно така е трябвало да стане.

Писах на Магда точно заради едно такова безсмислено дело, което водех с една моя братовчедка за апартамента на баща ми в Стара Загора. Всъщност то е къща, но я бутнаха и трябваше да дават жилища като компенсация. Точно тогава се намеси тази моя роднина. Исках да знам от Магда дали може да ми каже как ще се развият нещата с това дело, защото то освен разправиите по съдилищата имаше и такива извън тях. Много неразбрани и лоши хора има.

В крайна сметка нещата се развиха така, както Магда ми каза, даже нейните съвети ми помогнаха много повече, отколкото онова, което адвоката ми каза. Благодаря на Магда за доброто, което направи за мен.

Стоянка от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.