Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Имам най-страхотното гадже на света! : Магда: ясновидство, хороскопи
13.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имам най-страхотното гадже на света!

анорексия


Трудно превъзмогнах характера си, както и подмятанията на другите, но сега поне знам, че си е заслужавало.
АнтоанетаТой е доста по-малък от мен, но за сметка на това е много по-зрял не само от своите, но и от моите връстници. Бях много влюбена в началото. Не мога да ви опиша какви чувства изпитвах. Сякаш имах криле. Станах друг човек. Отслабнах, станах друг човек, по-спокойна, по-уверена. Не знам как да ви го опиша, но този човек ме вдъхновяваше.

Малко след това се започнаха тормозите. От една страна бяха моите приятели и познати, от друга – неговите. Намесиха се дори и старите му гаджета, две всъщност, които не спряха да ми говорят глупости по негов адрес. С тях се запознах случайно, тъй като и двете сега са омъжени за негови познати. Малко объркана история, но поне се изясни кой кой е и за какво се бори.

При мен най-голям беше проблема с родителите ми. Не знам защо бяха против. Той работи, не пие, разбираме се чудесно. Всичко това в един момент оказа влияние на взаимоотношенията ни. Започнахме да се караме, имахме много проблеми.

По онова време писах на Магда, за да ми каже дали има смисъл да продължаваме, да видя какво един непознат човек с такива възможности ще каже за него. Писмото на Магда ми беше достатъчно, за да се уверя, че чувствата ни са истински и че всичко това е за добро. Днес вече се разбираме дори много по-добре отпреди.

Антоанета от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.