07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Никога не съм правила лошо никому, но само лошо видях!


Светът върви на зле, щом и на най-добрите приятели не можеш да разчиташ вече!
ДианаИмам една приятелка, която жестоко ме излъга. Зад гърба ми е ухажвала моя мъж, даже си е позволила да идва у нас, докато мен ме няма. Въртели са любов зад гърба ми, а аз последна научих. Кълнеше ми се, че нищо не знае, когато й казах, че го подозирам. И аз й вярвах. Не знам как съм жива още!

И това да се заиграе с мъжа ми не й е било достатъчно, ами и магия ми направила. Магда ми каза, че имам направено нещо и след като направихме ритуала, нещата ми се оправиха и по-леко ми стана на душата. Може и внушение да е, но важното е, че лошото спра и и си отиде. Сега съм много по-добре и по-спокойна. Гадателката Магда ми даде представа за бъдещето. Поне се успокоих, че нищо лошо не ме чака там и че де що имаше несполуки, всичко е зад гърба ми. Не знам как щях да се оправя, но така като си излях душата на тази добра жена и като получих нейния отговор и най-вече след като направихме ритуала, всичко ми стана едно по-ясно, по-леко ми е на душата и оставих лошото в миналото.

Кой каквото иска да прави, аз имам бъдеще и години пред себе си и смятам да си ги живея спокойно!

Диана

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.