06.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Открих най-добрия мъж за мен


След толкова търсене и разочарования, най-накрая открих точния човек за мен.
НешкаНе съм си и помисляла да се отказвам, но най-лошото нещо, което ми се е случило остави траен отпечатък в моето съзнание. Аз по-нататък от това съм страдала, и то ми беше като урок.

Става въпрос за това, че аз много дълго време ходех с женен мъж, без да знам че е женен. Той е лъгал и мен, и жена си. Сега знам, че не трябва да се доверявам толкова на това, което ми кажат, но тогава бях глупава и заслепена.

Гадателката Магда ми помогна да разбера истината. Тя е разбрала – на знам как – но на мен само ми подхвърли ей така, едно зрънце и аз улових съмнението, за да се уверя в истината от самия него. Не знам какво им става на тези мъже. Просто от ден на ден съм по-разочарована от тях, но добре че има и хубави изключения, като това, с което съм сега.

Сегашния си приятел открих, благодарение пак на Магда. Тя ме пита в писмото си дали имам приятел, който винаги е бил до мен в трудни моменти и ми е помагал точно като приятел. А ние дотогава си бяхме наистина просто приятели. Аз не съм го виждала в тази светлина. Щастлива съм сега. Опитвам се да забравя миналото и да продължа напред.

Нешка от Пажарджик

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.