Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Магда ми върна спокойствието : Магда: ясновидство, хороскопи
12.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми върна спокойствието


Много е страшно в главата ти да влезе някой, който после по никакъв начин не може да излезе. Аз бях така с едно момиче.
любовЗнам какво ще кажат хората, като разберат че съм мъж и се занимавам с врачки. Не ме интересува особено. Така или иначе няма да се разкрие истинската ми самоличност, а само моята истинска история.

Аз съм на 32 години. Не съм бил женен и скоро се разделих с приятелката ми. Много тежко ми беше. Трудно я прежалих, даже и сега не мога разбера защо така се случи, но явно е трябвало да се случи. С нея не сме заедно от февруари месец. Това са много месеци на агония, тъга. Аз я обичам много и все още не заспивам, ако не си мисля за нея. За съжаление, тя избра друг. Не й се сърдя, но това няма да ми попречи да продължавам да я обичам.

Затова писах и на Магда. Да направи нещо и да ме освободи от тази любов. Аз знам, а и се уверих в писмото й, че това е невъзможно, но поне съветите на Магда ми дадоха начин да живея по-спокойно.

Сега пак мисля за нея и тя пак ми липсва, но пък успях да изляза от онзи унес, заради който главата ми не беше на повърхността.

Магда ми помогна за това и аз искам да й благодаря за спокойствието, което ми върна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.