19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имах отпусната кожа след раждане


На 28 години съм и имам син на 3 годинки. След раждането на детето си реших да възстановя тялото си. Минах през диети, фитнес, и успях да отслабна значително. Като килограми, нямаше проблем, но остана една проблемна зона на корема, която след консултация с моята фитнес-инструкторка се оказа, че не мога да върна в предишния вид. Просто в следствие на бременността и разтягането на корема се е получил участък с мъртва кожа. Проучих въпроса и разбрах че единствения начин е пластичната хирургия. Но не исках да се подлагам на операция. Изпратих писмо на Магда, както ме посъветва една приятелка. Получих подробно описание какви билки да си варя и в комбинация с какви упражнения и каква диета. Много скоро всички следи от раждането бяха изчезнали.
Светла В., Казанлък

3 thoughts on “Имах отпусната кожа след раждане

  1. Извинявай, че те притеснявам, но и аз имам такъв проблем. Моята дъщеричка се роди преди 3 години и още не мога да се въсзтановя. Какви билки си си варила и какви упражнения да правя, за да се възстановя и аз? Можеш ли да ми пратиш по меила или знам ли някакъв съвет да ми дадеш. Поради тази си причина половият ми живот съвсем западна и се чувствам некомфортно. Сякаш не съм пълноценна жена. Ето и мейла ми – jeimsan_kiki@abv.bg – Ще съм ти благодарна много за съвета ти!

  2. Здравей прочетох всичко което беше написала. Аз имам същия проблем синът ми ще стане на 3 годинки отслабнах върнах с предишните килограми но отпусната кожа си остана какво ли не съм пробвала и опитвала и се бях отказала вече но когато прочетох какво си написала надеждата пак ми се върна може ли да те помоля ако не те затруднявам да ми напишеш Какво си правила и какви билки си си варила и какви са упражненията много ще ти бъда благодарна надеждата пак ми се върна че може да прибера отпусната кожа Може ли да ми напишеш на email fati_start@abv.bg. Много ще ти бада благодарна. Аз също съм от Казанлък:)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.