чт. окт. 1st, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Различните лица на любовта научих благодарение на МагдаМоже да ви се стори странно, но благодарение на Магда аз разбрах, че разстоянието в любовта може да бъде скъсено.Ожених се по сметкаДълги години бях влюбена и обикнах човек, който не живееше в България. даже не беше и българин. В началото много трудно се разбирахме, но с течение на времето се научихме да общуваме. Всичко се променяше месец след месец и ставаше все по-хубаво.

Обаче имаше един проблем. Той не беше християнин. Не е и мюсюлманин. Аз знам, че арабите са малко особени и може да има много проблеми с тях, затова се пазя. Той е съвсем друга религия, ще ви я спестя, за да не изпадам в подробности. По-важно от това е, че нашите не искат аз да имам нещо общо с човек различен от християнин. Аз все още живея при тях и се налага да се съобразявам, но дори и да живеех отделно, едва ли щях да тръгна да им противореча.

Както и да е, нещата при мен и моя далечен приятел бяха тръгнали да се разпадат. Тогава писах на Магда и тя ми даде опората, от която имах нужда. сега не знам как да мисля, но тогава това за мен беше истинско решение и облекчение. Не знам какво щеше да стане, ако не бях поискала съвет от Магда. Може би щях да се разделя с единствения човек, който ме обича и когото обичам, но сега не е така. Сега дори и родителите ми приемат с разбиране нашата връзка, че даже имат и някои надежди.

Мария

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.