07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми направи най-доброто гадание


Аз никога не съм била кой знае колко по врачките, да не кажа никак. Но при Магда ми хареса това, че няма да ходя никъде, няма да чакам на опашки, няма да се занимавам с други неща, а ето писах и тя ми отговори.
слънце след буряИскам, ако публикувате писмото ми, да остана анонимна. Прекалено много изстрадах и не искам да си навличам отрицателни енергии на разни хора, каквито и да са те, познати, непознати. Някой път не знаеш откъде ще дойде лошото, затова по-добре се предпазвай, както ми писа и Магда.

Проблемът при мен е, че не знам колко дълго време, но се заредиха все едни неблагополучия, от които ми се искаше да избягам или да ги прекъсна по някакъв начин. Това бях без работа, скарах се с приятеля ми, после и с пари ме завлекоха – всякакви ги имаше. Накрая вече като видях, че не върви, писах на гадателката Магда. Много добра жена, много добра гадателка. Всичко, което ми написа вече започна да се случва, а аз не вярвах и си мислех, че това е поредната лъжа. Как разбрах? Ами много просто. Аз много жестоко се скарах с приятеля ми, но ето сега вече сме заедно и се чувстваме добре, даже много по-добре се разбираме отпреди. Аз това го имах за невъзможно, но ето че се случи.

Сега даже и нова работа си намерих, точно я започвам. Искам да благодаря на Магда с това писмо, но надявам се ще ме разберете защо не искам да си казвам името и ако може снимката, която пратих на Магда да не я слагате. нещо друго изберете.

Й.П.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.