13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми даде рецепта за щастие


Не знам как така се случваше с мен, но винаги намирах начин да оплескам нещата. И то без да се старая особено.
довериеНа 27 години съм и досега нямам една свястна връзка. Не съм срещнала още мъжът, който да ме направи щастлива или поне да ми позволи да бъда такава, каквато съм, без да ми се налага да се променям или преструвам. Не знам, някаква карма ли е, магия разбрах, че нямам, защото питах Магда и тя ми каза, че нямам такова нещо. Обаче все нещастно завършваха връзките ми. Сега мога да кажа съвсем уверено, че мъжът, който срещнах, няма нищо общо с онези преди него. Направо усещам и съм сигурна, че ще се получат нещата, защото всичко стана така, както Магда го беше предрекла.

Не на последно място, отдавна минах срока, през който продължаваше моето увлечение. Досега с никой не съм била толкова дълго време и всичко се развива така, както не съм и очаквала.

Сигурно защото успях да направя всичко онова, което Магда ми написа. Съветите й наистина са много ценни. Тя ми даде рецепта за щастие, ако мога така да се изразя. Спазвам всичко както ми е написала, а то не е нещо сложно. Най-елементарна психология, но трябва да има кой да ти я каже.

Затова искам да благодаря от сърце на гадателката Магда, за нейната доброта и отзивчивост.

Р. К.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.