13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не съм престанала да го обичам нито за миг!


Моят приятел замина в чужбина да работи и да учи и е там вече три години.
СоняЗа това време не съм престанала нито да мисля за него, нито да го обичам. Той все така е най-важния човек за мен. Аз писах на Магда, ако може да ми каже дали ще се върне или аз ще отида при него, защото понякога не издържам на тази раздяла и напрежението ме изнервя. Искам да сме заедно вече, а времето си върви.

Лошото при нас е, че и двамата учим и аз аз случайно замина при него, ще трябва да зарежа следването, а ми остава още една година. Сега съм по-спокойна, след това, което ми каза Магда. Знам, че ние така или иначе ще бъдем заедно. Само въпрос на време е. Знам, че няма как да разбера дали и той ми е толкова верен, колкото и аз на него, но това няма кой знае какво значение за мен. По-важно е, че сме заедно, макар и разделени. Той всяка вечер ми казва колко много му липсвам, не сме спрели да си общуваме.

Дано по-бързо мине това време, защото не знам как ще издържа без него. Искам час по-скоро да се съберем и да си изкараме живота заедно.

Соня от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.