22.01.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Постоянното главоболие изчезна като с магическа пръчка


Не знам каква беше причината, но от две-три години имах ужасни пристъпи на главоболие. Болеше ме почти непрекъснато главата и то само в определени моменти. Някаква цикличност имаше, не мога да го обясня.
РайнаХодих на лекар, правих си какви ли не изследвания и нищо. Главоболията все така си идваха и отиваха когато решат. Опитах да се лекувам сама. Започнах да пия разни билки, тръгнах да спортувам и резултат нямаше кой знае какъв. Всичките лекари ми казваха, че за годините ми е нетипично да описвам и да имам такива болки, но те все пак си съществуваха. Нямаше да намеря покой, ако не се бях свързала с Магда.

Една приятелка ми каза за нея и аз побързах да й пиша, като подробно обясних какво ми има и така нататък. Магда отговори на всичките ми въпроси. Направи ми много точно гадание, като една част от онова, което ми беше предсказала вече се случи. Главоболието се оказа следствие от болен зъб, който изобщо не ме болеше, но Магда ми каза да отида на зъболекар и там ми направиха снимка и така се разбра каква е причината за моето неразположение.

Много бързо ми се разреши този проблем и аз съм много доволна. Сигурно още време щях да ходя с главоболие, ако не беше Магда. Зъбът така и така щеше да започне да работи, а така хем вече не ме боли глава, хем и зъбът не го извадиха.

Райна Ванкова на 23 години от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.