07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

По-различно е, когато си спокоен


Казвам се Величка Христова и съм от Самоков, но в момента живея в Италия.
ВеличкаС Магда ме свърза неволята. Имам дъщеря, която е в България. Тя имаше много и различни връзки с мъже. Все не можеше да се установи с един, а е вече на години, на които се притеснява дали ще създаде семейство. Иначе е кротка, не е като сегашните момичета. Работи си, гледа си къщата, но може да е в минус това, че живее с майка ми, а тя е стара и болна и много консервативна. А и все се бърка където не й е работа. Сигурно затова все така се получава, че младежите бягат от нея. Аз каквото трябва да се направи за финансите на майка ми съм го направила, просто някой трябва да я наглежда.

Сега пиша това, за да се похваля и да благодаря на Магда за онова, което ми каза. От 8 месеца дъщеря ми живее с едно момче и скоро ще се съберат като семейство. Той е малко по малък от нея, с две години. Разбират се чудесно и знам, че този път нещата с дъщеря ми ще се случат, защото Магда ми писа, че ще създаде семейство с по-малък мъж от нея.

Величка Христова, Модена, Италия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.