28.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Бяхме като огън и вода, но въпреки това сега сме заедно

Животът ми стана по-различно хубав с пентакъла на Магда

Животът ми стана по-различно хубав с пентакъла на Магда


Здравейте, искам да ви разкажа как нещата изведнъж от много черни станаха бели. Аз се бях отчаяла, че нещо може да се оправи, а то точно така стана. Сега си мисля колко погрешно съм мислила.
двамаСтава въпрос за мен и за моя приятел. Аз го познавам от 3 години, но през повечето време нямаше нищо сериозно между нас. Срещахме се в една компания, излизали сме няколко пъти и това е. Не знам докога щяхме да я караме така, ако една вечер не бях пийнала малко повече и не му бях казала, че го харесвам. И други неща му казах. Та оттам се почна.

В началото на връзката ни уж всичко вървеше добре, но после се появиха противоречия. Започнахме да се караме, да спорим за глупости, все едно някой пресече с нож онова, което се случва между нас. Все едно бяхме непознати. Не знаех нито какво да правя, нито какво да кажа, нито как да реагирам. Виждах как нещата се разпадат. Писах на Магда, даже говорих не само с нея, но останах най-доволна от нея. Другите ми казваха, че всичко било наред между нас, а аз виждах, че не е. Магда ми каза, че има нещо направено, каза ми какво да направя и как да постъпя.

Изпълних ритуала и всичко е наред вече. Знам го, защото се усеща топлината между нас. Вече не се караме, само спорим от време на време, но то без това не може. Благодаря на леля Магда за всичко, което направи за нас.

Ели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.