06.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Добри хора, кажете ми къде сгреших?


Аз съм едно момче на 23 години. Казвам се Димитър. Не спирам да питам всеки, който срещна, писал съм до много форуми, къде ли не. Искам да попитам защо хората разочароват най-близките си-онези, които твърдят, че обичат?
ДимитърКогато писах на Магда за моя проблем, аз само подозирах, че има нещо, а то се оказа истина. Не знам какво да кажа… Толкова години да се надяваш, че нещо може да стане, а накрая да ти забият нож в гърба. Става въпрос за моята бивша приятелка, която аз много обичам. Бяхме заедно с нея 4 години. Накрая аз разбрах, че тя ми изневерява. Направо не можех да си намеря място от мъка и разочарование. И това нещо се е случвало от поне една година!

Тя се е срещала с някакъв женен мъж. Правила го е зад гърба ми. Магда потвърди съмненията ми и ми каза ако не искам да страдам, да сложа край на тази връзка. Беше ми много трудно, но го направих. Не можех повече да живея така…

Иначе всичко, което беше между нас преди да се случи това, беше хубаво. Обичахме се и се разбирахме много добре. Не разбирам защо тя направи така. Нищо не й липсваше с мен. Аз гледах по всякакъв начин да й угодя. Но ето че дойде един момент, в който трябваше да тръгнем по различни пътища. Съжалявам за това, че се разделихме, но не съжалявам за решението, което взех.

Димитър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.