Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Запазих си семейството, благодарение на Магда : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Запазих си семейството, благодарение на Магда


Здравейте, искам и аз да разкажа моята история за любов и раздяла.
СтоянАз съм от едно село, близо до Перник, а жена ми е от София. Сега живеем при родителите й в Дървеница. Бяхме разделени за около 8 месеца, аз се бях изнесъл, защото позволих на други хора да очернят семейството ми и най-вече жена ми. Имам един приятел, по-голям от мен, който не е женен и цял живот само с жени се е занимавал и само компании търси. Той ми каза, че жена ми ходи с някакъв неин колега. Бил ги видял да излизат често от работата. Той има сервиз за битова техника, близо до нейната работа и така ги бил засякал, бил ги видял там как се прегръщат на спирката.

Значи, аз моята жена я познавам още като ходеше в гимназията. Имаме син на 4 години. Млади се оженихме, по любов. Тя никога не ми е давала повод да я ревнувам или са не й вярвам. Аз също. Обаче този как ми повлия, не знам. Ходих, гледах, дебнех, нищо такова не видях. Взех да я разпитвам, стана скандал, тя отрече. Аз я ударих.

Беше грозна случка. Изнесох се и после тръгнах по врачки, да видя какво ще стане и какво ще кажат те. Всичките казваха едно и също. Само Магда писа, че няма такова нещо. Не знам защо й повярвах, но като се видях после с жената и като поговорихме, разбрах колко много съм грешал. Направих и една очна ставка с онзи мой приятел и той взе да увърта, точно както и Магда ми каза.

Знам, че не е нещо кой знае какво, но Магда ми каза много добри неща за бъдещето, на мен и мойта жена. И други работи ми писа. За живота и изобщо много хубави съвети. Сега всичко е наред.

Стоян Добрев от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.