Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Искам майка ми да има повече време за мен : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Искам майка ми да има повече време за мен


Моята майка ме е отгледала сама. През повечето време бях при баба и при дядо, защото тя работеше.
момчеАз съм на 22 години, студент съм и писах на тази гадателка да предскаже бъдещето на майка ми, за да видим дали ще стане нещо с частния бизнес, който искаме да започнем заедно. Аз много й помагам и гледам да съм около нея, но тя още от едно време няма много време за мен. А аз не искам пари или нещо друго. Аз искам да може да ми обърне малко внимание, да седнем, да си поговорим. Искам да успя да й помогна и да види тя, че правя нещо за нея. Не искам просто така да ми минава времето.

Моята майка ме е възпитала да бъда трудолюбив, да не стоя без работа и да си изкарвам сам парите. Да ценя труда си и парите си да ценя и да не ги харча за глупости. Сега съм много благодарен за тези уроци.

Исках Магда, гадателката, да ми каже дали ще има успех онова, което сме решили да направим с мама. Знам, че не е кой знае какво, но едно уверение, една добра дума са голям напредък. Ей така, някой да те потупа по рамото и да каже, че ще се правиш. В това отношение Магда много ни помогна.

Севдалин

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.