07.03.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Колегите ми се оказаха лоши и завистливи хора

Границите вече не ни разделят с любимия ми

Границите вече не ни разделят с любимия ми


Аз работех преди в един склад за хранителни стоки. Бях помощник-управител.
ЛюбомирКазвам се Любомир и съм на 43 години. В този склад работех от 17 години. Започнах като обикновен разносвач. А и самата фирма беше малка тогава. Може да се каже, че съм участвал в изграждането й. Преди две години обаче дойде нов управител, защото стария се пенсионира. Ние с предишния много добре се разбирахме. Помагахме си, но дойде време да се пенсионира. назначиха един млад началник, дето си мислеше, че като е управител нищо не трябва да прави. Да, ама не е така.

Както и да е. Проблемът беше, че много стана лоша обстановката. Той всички за всичко обвиняваше и все той беше невинен. Много хора напуснаха, не издържаха. Шефовете се оправдаваха с високите обороти и не смееха да го махнат. Те си гледаха интереса, все пак и аз ги разбирам. А работари винаги се намират.

Магда ми разреши дилемата дали да остана или и аз да си тръгна оттам. Последните месеци на старата работа в склада се оказаха решаващи, защото той настрои повечето ми колеги срещу мен и това ми пречеше на работата ми, а и отделно ми образуваше стрес и нерви. Напуснах и не съжалявам. Предсказанието на Магда, че ще си намеря по-добра и платена работа, се сбъдна. Сега работя за повече пари и с по-добри хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.