10.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Радостта се върна в моя живот


Пише ви една много щастлива баба. Госпожа Магда, искам да ви благодаря за онова, което направихте за мен и моя син.
СтоянкаСнахата се оправи и вече няма нищо общо с онзи мъж, по когото беше полудяла, че и до развод едва не стигнаха с моя син. А имат малко бебе. Аз не че не разбирам, не че отричам такива неща. То на всеки може да се случи, но като ти дойде на главата, си викаш що пък на мен да се случи това. А и детенцето им е малко още, не бива такива неща да стават.

Беше ме страх да не вземе да се разделят и да вземе детето, да не мога да го виждам. А и защо трябва да се разтуря едно семейство? Тя после съжаляваше и казваше, че не знае защо го е направила и затова аз я разбирам. Добре че синът ми е кротко момче, та не се случиха някакви патардии. И пак добре, че всичко свърши добре.

Аз направих онова, което ми написахте в писмото, госпожа Магда. Не знам магия ли е, ритуал ли е, но подейства и снахата се кротна, че даже и съжалява, както казах. Много благодаря за съдействието и разбирането, госпожа Магда. Сега съм една щастлива баба, защото семейството вече е цяло и всичко се оправи.

Стоянка Костова от Шумен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.