07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Късно срещнах любовта


Разведена съм от много години и децата ми са вече големи
ИванкаХванаха си пътя и си уредиха живота, а аз останах сама. Едната дъщеря даже не е в България, ами замина в чужбина да живее. През годините, в които бях сама, не съм се и сещала за мъже. Не че не съм флиртувала, ама не съм имала време за друго.

Усетих се чак когато останах сама. Започнах една връзка с мой състудент. Още от едно време се имахме с него, а той останал вдовец много рано. Няма деца, само на науката се е отдал. Искам да кажа, че той е много добър и разбран човек. Поне така го усещах аз.

Понеже съм нерешителна по отношение на мъжете, а и имах нужда от съвет, писах на Магда. Исках да ми каже дали имаме бъдеще с Никола. Не исках временни истории. Исках да си бъдем с него до края, ако ни е писано. Затова трябваше Магда да ми каже как вижда нашата връзка. Ще ни бъде ли или да продължавам да бъда сама.

Магда беше повече от категорична, че това е човека за мен. Опитах се да помисля още малко, но в крайна сметка след като и Магда не се съмняваше в нашата любов, защо пък аз да се дърпам?

Така сме вече 1 година с Никола. Обичаме се, помагаме си и сме си дружина. Да е благословена Магда за добрите думи и съветите.

Иванка от Монтана

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.