Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Магда ми помогна да се съберем отново : Магда: ясновидство, хороскопи
29.09.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми помогна да се съберем отново


Тук изобщо не става дума за магии или нещо подобно. Аз не съм молила Магда да прави някакви ритуали или каквото и да е.
Става въпрос за това, че аз трябваше малко да преглътна гордостта си и да се изправя лице в лице с действителността.
любовС моя приятел се разделихме заради глупостта ми. Помислих си, че мога да бъда с друг, даже се пробвах за известно време. Аз изоставих единствения мъж в моя живот, който ме е носил на ръце буквално и ме е карал да се чувствам жива и щастлива. С него бяхме заедно седем години и не съжалявам за нито един ден от тях. Знам, че сега, благодарение на Магда, ми предстоят още добри дни и че ще преживеем пак онази красива любов, която имахме.

Магда е изключителна. Разбра ме от половин дума и всичко позна. Каза ми много хубави неща за бъдещето и аз просто нямаше как да не й повярвам. Единственото нещо, което направих, беше да поискам прошка и извинение и от двамата. Защото с действията си аз нараних двама човека, а и самата аз се чувствах нещастна.

Не знам как да ви опиша онова, което чувствам сега. Много съм щастлива и ще направя всичко възможно да не допусна някоя грешка, за да не нараня човека, който обичам.

Благодаря на леля Магда за всичкото добро, което направи за мен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.