13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имах много проблеми в работата


Не мога да кажа, че точно Магда ги е решила, но тя ми помогна да взема едно много важно решение

КалинаРаботя като счетоводител в една частна кантора. Само жени сме тук. Работя в тази кантора от пет години. С всичките ми колежки се разбирам прекрасно, само с една имах проблеми. Затова писах на Магда. Нейният съвет беше да не напускам, защото ме очаква повишение, което ще ме дистанцира от този офис. Честно казано, аз не й повярвах, защото знаех как вървят нещата тук. Освен това Магда ми каза да кажа на тази колежка всичко каквото мисля, но не само пред нея, а и пред собственичката на кантората, защото проблемите с тази жена ми бяха изцяло служебни. Направих го, въпреки, че ми беше много трудно. Малко след това се разбра, че отварят нов офис и мен ме назначиха за отговорник тук. Сега имам нови колеги, с които се разбирам прекрасно. Работата в нашия офис върви повече от добре, защото всички сме горе-долу на една възраст и заедно започнахме тук. Шефовете са много доволни и ние сме удовлетворени. Не знам какво повече може да иска човек от една работа.

Контактът ми с Магда ми подейства много позитивно. Даде ми вяра и увереност тази жена. Аз точно от това имах нужда, защото точно в онзи момент никой не ме подкрепяше, даже и семейството ми. Като исках да разкажа на мъжа ми на какво съм подложена, той все викаше : Стига с тия вашите глупости. Ами глупости бяха. Слава Богу, останаха в историята.

Калина

1 thought on “Имах много проблеми в работата

  1. Sled kolko vreme poluchihte otgovor ot Magda sled kato go zadadohte

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.