Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Една жена ми разби сърцето : Магда: ясновидство, хороскопи
29.09.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Една жена ми разби сърцето

Досадната бивша ми отрови живота

Досадната бивша ми отрови живота


Само нея обичах, но тя избра друг. Сега не е с мен, но аз продължавам да мисля за нея и да съжалявам, че я загубих.
АлександърАз също имах вина за това да се разделим. Тя замина за чужбина и докато я нямаше аз й изневерих с една друга жена и тя разбра. Това я нарани и тя ме напусна. Искам да знам, че е щастлива, но не ми се иска да е щастлива с друг. Затова писах на Магда, ако може да ми каже дали има начин да се съберем отново и да си изкупя по някакъв начин вината. Сега се срещаме отново, благодарение на онова, което Магда ме посъветва.

Аз досега с гледачки не съм се занимавал, но Магда не е обикновена врачка. Тя дава много хубави съвети и напътствия, посочва грешките и е много мъдра. Аз знам къде сгреших, но не знаех как да оправя нещата и най-вече дали има смисъл да правя каквото и да е, защото ако тя е решила или не ни е писано да сме заедно, каквото и да правех, нямаше да има смисъл. Тя е добро момиче, може би най-доброто същество, което познавам, но всеки си има гордост. А аз нейната малко я потъпках.

Сега се срещаме и правим наново крачки един към друг. Аз много се надявам тя да разбере, че съжалявам и да ми прости, както и да бъдем завинаги заедно, защото за мен тя е най-точното момиче на света.

Сашо от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.