13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Намерих верният път


Много исках да не съм такъв карък в работата. Дълго време се случи така, че все започвах и не можех да се задържа на едно място, докато не писах на Магда.
ИванКазвам се Иван и съм от София. С помощта на Магда успях да се стабилизирам след известни неуспехи на работата. Имам висше инженерно образование, владея няколко езика. С жена ми завършихме заедно немска филология. Това е втората ми специалност. Сега тя е учителка, а аз дълго време не можех да си намеря каквато и да е работа, за да може да стабилизираме малко семейните финанси.

Аз даже и като учител не можех да почна, защото ми искаха педагогически профил. Трудно беше, много трудно. На едно място почнах, работих 4 месеца и забравиха да ни платят. Все отлагаха. След две седмици, след месец, днес, утре, а времето си минаваше, сметките си вървяха. Сега работя като консултант в едно архитектурно бюро. Много съм доволен. Имам чудесни колеги и всичко върви нормално.

Точно работата беше повод да пиша на Магда и да й искам една консултация или гадание или каквото и да е там, да ми отговори най-вече на въпросите, за да може да се успокоя и да знам ще се оправят ли нещата или няма да се оправят. Тя не само ми отговори, но ми направи и личен пентакъл. Откакто го нося постоянно със себе си, късметът е с мен.

Иван от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.