06.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Консултирах се с Магда по скайп и бързо си разреших проблема


Много удобно се получи, защото ми трябваше отговор само на един въпрос

1185815671_mistika

Отговорите на Магда по скайп ми спестиха излипшно чакане и размисъл. Става въпрос за едни имотни недоразумения, които имам с мои близки и сега водим дела. Исках от Магда да ми каже дали има смисъл да водя дело, какво ще се случи, какъв ще е крайният резултат.

Най-досадно е да си имаш подобни разправии с роднини. Не върви да им се опънеш, а ако прекалено много отпускам няма да е добре за мен. Сега мина второто дело и всичко се развива така, както каза Магда.

Аз не искам всичко да е за мен. Аз искам нещата да се разделят така, както е по-закон. Нито искам да ощетявам някой, нито искам някой мен да ме ощетява. Има си съдии, има си закони. Всичко да стане така, както е писано, а не те да ми оспорват разни несъществуващи неща. И ако може по-бързо да минава това дело, защото много неловко се чувствам. В крайна сметка живеем в един двор. Сега къща трябва да делим. Какво ще стане – времето ще покаже.

Магда е много добра и любезна жена, въпреки че се наложи съвсем малко да изчакаме след уговореното време. Но тя е много заета и това е нормално. До нея се допитват много хора за какво ли не. Важното е, че стана бързо, удобно е, дава насока и е много начетена и умна и съветите й са добри.

Мария Величкова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.