19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Пентакълът на Магда ми върна самочувствието


Бях се затворила и дома и близо три месеца не можех да си намеря работа

Добринка

Писах на Магда с идеята да ми направи едно гадание, така да видя какво ще се случа с живота ми занапред. Обаче онова, което тя ми каза много ми хареса. Аз инстинктивно чувствах, че ще стане така и като го видях написано черно на бяло, нещо в мен се обърна.

Имах подозрение, че мъжът ми ми изневерява. Той е по-малък от мен с 5 години. Разбираме се добре, но това подозрение остава. Знам, че всеки мъж ходи, но като си помисля за моя и… Все се страхувам да не ме остави заради някоя по-млада. Не знам, но това ми е голямо притеснение. Според Магда напълно безпочвено. Дано да е така.

По-голям дерт ми беше работата. Исках да ходя на работа, да си имам пари, да съм спокойна и независима. И най-вече да съм сред хора. Поръчах си пентакъл, който да ми е зареден лично от нея. И ето че не се мина и половин година, че и по-малко, а аз вече един месец ходя на работа. Като се сетя колко чаках и то напразно…

Затова пиша това писмо, да се знае, че съм доволна от Магда. Успя да ми върне вярата и самочувствието. Някак като знам, че вътрешно съм била права и ми ми е по-лесно. По-сигурна съм в себе си. Искам да продължи животът ми все така спокойно, защото през последните няколко години много се изтормозих. Такава е силата ми – да съм спокойна и уверена. Когато това е така, мога да постигна абсолютно всичко.

Добринка Копринкова от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.