13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми помогна да добия повече сигурност в себе си


Аз съм на 26 години, от малък град съм, но сега Живея в София. Работата ми го наложи. Аз бях свикнала в нашия град и с хората и с всичко. Не съм омъжена и нямам приятел. Това, че съм сама, не ми тежи.

София е съвсем друго нещо. Тук хората са по-особени. Аз им се усмихвам, а те не отговарят. Става дума за продавачките или за контролата в метрото. Студени хора, много дистанцирани. Вече от една година съм тук, а не мога да свикна. И тротоарите са толкова разбити…

В работата си имам много колеги, освен това ми се налага да контактувам и с други хора. Аз това съм го работела и преди, но тук оборотите са много по-големи. В общи линии ми е това проблема. Тук никъде не излизам, не се срещам с много хора.

Това ме накара да пиша на леля Магда. Аз съм си общувала с нея и преди, но сега беше малко по-особено, защото не ставаше дума за личния ми живот, а за работата. Ние с нея се знаем, така да се каже и затова не се изненадах, когато получих писмото от нея заедно с всичко онова, от което имах нужда. Сега ми е малко по-леко на душата, с тенденция да се подобря още. Благодаря на леля Магда за добрите думи, съветите, напътствията и гаданието.

К.Р.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.