07.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Нямах никакви сили


Преди време имах един период от около година и нещо, през който нямах никакви сили.
СилвияХодих на лекари, обиколих сума билкари, но безсилието си остана. Чувствах се така, все едно някой ми беше изпил мозъка, а краката ми бяха от пластелин. Никога преди това не ми се беше случвало. Никой не знаеше каква е причината. Аз се притесних и започнах да мисля, че съм болна от рак. Какви ли не глупости ми минаха през главата. По онова време писах на Магда. Тя ми беше последната надежда. Аз не ходя много по врачки, но си казах, че щом не се налага лична среща, може да се пробвам и й писах едно писмо, в което обясних всичко.

Оказа се, че имам магия. И Магда ми каза кой е направил магията или по-скоро поръчал. Става въпрос за моята зълва. С брат ми имаме имотен спор и тя е готова на всичко, за да го реши в тяхна полза, а това не е правилно по закон. Ритуалът на Магда развали магията. Не знам как, но в един момент умората ми изчезна и аз започнах да се чувствам така, както преди.

Естествено, съдът отсъди правилно и даде на всеки каквото заслужава. Аз не съм ламтяла за нещо, което не е мое. Исках да си получа моето. Така и стана, за което съм много благодарна на Магда.

Силвия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.